Welkom op de website van de grootste vereniging voor ouderen van Haaren.

KBO-Haaren (Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Haaren) is een dynamische vereniging
van bijna
1100 senioren en aangesloten bij KBO-Brabant.
De vereniging KBO-Haaren bruist van activiteiten. Wandelen, cultuur, reizen, ....., gezelligheid.
Kortom van alles voor actieve en gezellige senioren.
Vanaf 50 jaar kan iedereen lid worden.

Nieuwsberichten

ouderen dagOnder het motto ‘kunt u zingen, zing dan mee’, werd op vrijdag 22 oktober weer een ouderwetse ouderendag gevierd. Ouderwets omdat we alle liedjes kenden.

ALV KBO 2021 140 kopie 2

In onze ledenvergadering van 6 oktober is door de voorzitter een Zilveren Speld uitgereikt aan Antoon van Loon. Een echte vrijwilliger die al vele jaren zijn bijdragen levert aan onze afdeling. Onze aanwezige leden hebben hem met applaus bedankt.

veilig fietsen

Veilig Verkeer Nederland organiseert in opdracht van de gemeente Oisterwijk op woensdag 17 november 2021 de workshop “Het Nieuwe Fietsen” in samenwerking met KBO-Haaren

IMG 4652 2Op 13 oktober togen de KBO-vrijwilligers naar Den Domp voor hun jaarlijks treffen. Jaarlijks, dat is eigenlijk niet helemaal waar, want vorig jaar gooide Corona roet in het eten.

IMG 4667 2De foto's van onze 2021 Vrijwilligersdag staan in het foto album en zijn ook direct te zien via klikken op deze link

ALV KBO 2021De foto's van de goedbezochte ALV op 6 oktober staan weer in het Fotoalbum en zijn ook direct te zien via klikken op deze link

gymclubWe weten allemaal dat bewegen hoort bij een gezond leven en gelukkiger ouder worden.

walking footballBij het 75 jarig jubileum van R.K.S.V. Nemelaer werd door de oudere dames en heren uit Haaren met veel enthousiasme walking football gespeeld.