Welkom op de website van de grootste vereniging voor ouderen van Haaren.

KBO-Haaren (Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Haaren) is een dynamische vereniging
van bijna
1100 senioren en aangesloten bij KBO-Brabant.
De vereniging KBO-Haaren bruist van activiteiten. Wandelen, cultuur, reizen, ....., gezelligheid.
Kortom van alles voor actieve en gezellige senioren.
Vanaf 50 jaar kan iedereen lid worden.

diner

De zomer is nagenoeg alweer voorbij en wij hopen dat dat jullie er weer van genoten hebben.

goed om te weten

In deze rubriek vindt u allerlei tips en weetjes om te doen in de komende tijd of om vast op de kalender te zetten.

logo 75 jaar vrijheid

KAARTEN voor KBO-leden voor het bevrijdingsfeest op 26 EN 27 OKTOBER

walking voetbal

Bij het 75 jarig jubileum van R.K.S.V. Nemelaer werd door de oudere dames en heren uit Haaren met veel enthousiasme walking football gespeeld.

park ruijbosch

Helpt u mee aan de toegankelijkheid van Park Ruijbosch ??

dag vd ouderen

De activiteiten commissie heeft weer een reuze gezellige happening voor u georganiseerd. Een middagje Nostalgie” met de entertainers van de Dutch Show Company.

bridgeclub

bridgen in één lijn in een gemoedelijke, ontspannen sfeer in gemeenschapshuis Den Domp elke donderdag van 13.30 tot ca. 17.00 uur.

dagje thuis in het gemeenschapshuis

Voor ouderen die wat afleiding en gezelschap kunnen gebruiken start in Haaren binnenkort een wekelijks Dagje Thuis in gemeenschapshuis Den Domp.