Welkom op de website van de grootste vereniging voor ouderen van Haaren.

KBO-Haaren (Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Haaren) is een dynamische vereniging
van bijna
1100 senioren en aangesloten bij KBO-Brabant.
De vereniging KBO-Haaren bruist van activiteiten. Wandelen, cultuur, reizen, ....., gezelligheid.
Kortom van alles voor actieve en gezellige senioren.
Vanaf 50 jaar kan iedereen lid worden.

goed om te weten

In deze rubriek vindt u allerlei tips en weetjes om te doen in de komende tijd of om vast op de kalender te zetten.

Shohin

25 jaar geleden, oktober 1994 is de Haarense Bonsaivereniging opgericht. Dit is mede door enkele oudleden, na een Bonsaicursus, tot stand gekomen.

Heilige Eik

Onze traditionele jaarlijkse bedevaart  -samen met de KBO’s van Esch, Haaren en Biezenmortel en 55+ vereniging Helvoirt-  naar de Heilige Eik, Proosbroekweg 11, 5688 JH  in Oirschot is gepland op dinsdag 28 mei.

nemelaer

Vanwege het 75-jarig jubileum van R.K.S.V. Nemelaer biedt de vereniging aan alle oudere inwoners van Haaren (wel of geen KBO –lid) een feestmiddag aan in de feesttent op sportpark De Walzaad.

zomerbridge

Van mei t/m september elke maandagmiddag bridgen!
Klik op Zomerbridge voor alle informatie.