bridge

De Haarense bridgeclubs, BC2000, Bridgeclub Haaren e.o en de KBO organiseren vanaf maandag 14 januari 2019 een bridgecursus voor beginners, starters en herintreders.

Iedereen die een gezellige ontspanning zoekt en zijn hersenen vitaal wil houden kan daar aan meedoen. Gemoedelijk kaarten in een prettige sfeer, lekker kletsen maar af en toe je enthousiasme een beetje temperen is gewoon fijn.

Hebt u nu wel of niet gekaart, dat maakt niet uit. We hebben een geweldig docentenkoppel voor U gevonden, Jeanne en Cees de Kort. Via beeld en geluid laten zij U kennismaken met de regels van de bridgesport. Na 12 lessen weet U hoe het bridgespel wordt gespeeld en snoert u een niet kenner gemakkelijk de mond die begint over “kaart verraaien” en zo. Bij elke les ontvangt U documentatie en de cursus wordt afgesloten met een feestelijke  drive(wedstrijdje)

Een les duurt 3 uur, dat wil zeggen, 2 uur speelse theorie en 1 uur gezellig oefenen.

Na de cursus kunt U thuis lekker doorbridgen of op  een van de vrije inloopbridgedrives die er in de omgeving worden georganiseerd. Aansluiten bij een plaatselijke bridgeclub kan natuurlijk ook.

Even alles op een rijtje.

Start           : 14 januari 2019 om 14.00 u. (12 lessen op maandag van 14.00 tot 17.00 uur)

Plaats          :  Den Domp Haaren, Kerkstraat 26.

Kosten        : € 85.- pp . U ontvangt hiervoor een factuur.

Wie             : Iedereen uit Haaren of omgeving. Als U zich alleen opgeeft wordt U, tijdelijk, gekoppeld

aan een andere cursist. U kunt zich ook met een vriend of vriendin aanmelden.

Aanmelden: Door invulling van onderstaand formulier.

Kunt U niet wachten tot januari, stuur dan een mailtje naar Jacques Peeters; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mogelijk is er een oplossing om eerder te kunnen starten.

Aanmeldingsformulier (per persoon) voor de bridgecursus, start op 14 januari 2019.

Naam               :

Adres               :

Mailadres          :

Alleen of met    : (naam vriend of vriendin )

Opgave versturen per  mail;   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bezorgen op Burg. v.d. Venstraat 32 te Haaren.