Klein Karwei

Klein Karwei (= KBO klussendienst voor en door ouderen)

Een uitkomst voor klusjes, die u zelf niet meer kunt doen en wanneer u geen beroep kunt doen op naaste familieleden of behulpzame buren.

Heeft u ook wel eens een klusje in huis dat u zelf niet (meer) kunt uitvoeren? Bijvoorbeeld: een nieuwe lamp ophangen of een kapotte lamp vervangen,
de deurbel die het niet meer doet. Loszittende trapleuningen vastzetten, klemmende deuren en stroef gaande sloten gangbaar maken, lekkende kranen repareren.
Afhalen en weer ophangen van gordijnen voor de wasserij, reparatie van een loszittende stoelpoot, klein stukje heg knippen, incidenteel gazon maaien, kleine verstelwerkzaamheden met naald en draad.
Laat u niet weerhouden door deze opsomming maar bel gewoon even naar Riekie van de Ven en dan hoort u of uw wens gerealiseerd kan worden.

Momenteel zijn we voor Klein Karwei op zoek naar enkele nieuwe vrijwilligers. Wilt u als vrijwilliger uw kennis, vaardigheden en ervaring in dienst stellen van de medemens op een bepaalde ochtend of middag dan kunt u contact opnemen met Riekie van de Ven. Ook jongere vrijwilligers zijn van harte welkom.

Coördinator:
Riekie van de Ven, tel.: 62 18 88
Op dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 10.00 uur. Voor spoedgevallen kan elke dag gebeld worden.