ziekenbezoek

De KBO is zeer betrokken bij haar leden wat onder andere blijkt uit de vele activiteiten die er georganiseerd worden.
De bezoekgroep onder leiding van Em. Pastoor Muskens maakt daar deel van uit.

Welke leden komen er voor een bezoekje in aanmerking?

~   zij die een of meerdere nachten in het ziekenhuis hebben gelegen;

~   personen die 90 jaar of ouder zijn;

~   leden waarvan de partner is overleden.

Middels zo’n bezoekje kun je deze mensen ondersteunen door een luisterend oor en een kleine attentie.
Ook bij blijde gebeurtenissen zoals een 50 jarige bruiloft geven wij acte de présence, als daarvoor een uitnodiging wordt ontvangen.

Het probleem is dat het voor de groep onmogelijk is om op de hoogte te zijn van alle gebeurtenissen. U kunt daarbij helpen door contact met ons op te nemen. Iedereen mag dit doen, zoals familieleden, buren of kennissen.
Wij nemen dan contact op met de betreffende persoon of een bezoekje op prijs wordt gesteld want niets moet.

Schroom dus niet en neem contact op met Em. Pastoor Muskens (621808) of Corry van Tilburg (621782).

beterschap