goed om te weten


In deze rubriek vindt u allerlei tips en weetjes om te doen in de komende tijd of om vast op de kalender te zetten.

 

  • Contributie 2020 Zoals afgesproken in de Algemene Ledenvergadering wordt de contributie voor uw lidmaatschap van KBO-Haaren voor  2020 -vastgesteld op € 22,00 p.p.- medio januari geïncasseerd !
    Bestuur KBO Haaren.
  • Regelmatig organiseert KBO-Brabant activiteiten voor leden of bestuursleden en soms zijn ook derde partijen betrokken.
    Op de webpagina van KBO-Brabant: https://www.kbo-brabant.nl/aanmelden-activiteiten-kbo-brabant/ vindt u een overzicht van alle lopende zaken met korte informatie. Klik op de link in de tekst en dan wordt u doorgeleid naar een pagina met meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden. 
  • 70 YEARS YOUNG is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe.Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een reis rond de wereld naar de mooiste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam. Als onderdeel van de viering haalt Andre herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht. Tickets te bestellen via: https://www.euroscoop.nl/tilburg/acties-and-events/andre-rieu/

  • andre rieu

  •