carnaval

De 15e Carnavalsmiddag voor de KBO senioren van de 4 Kernen op woensdag 27 februari. Dit wordt het hoogtepunt van het Carnaval in Struivendurp in 2019!!

Op woensdagmiddag 27 februari a.s. organiseren de KBO’s van de 4 Kernen in samenwerking met CV de Strûivenwèners voor het 15e jaar weer een gezellige carnavalsmiddag voor onze senioren in het Gemeenschapshuis Den Domp.

Op deze carnavalsmiddag staat tonprater Rien Bekkers uit Olland als zeer ervaren kletser in de ton. Zet hem achter de microfoon als Rinuske en het is meteen “dikke lol en vette pret”. Vol enthousiasme vliegt hij erin en dat werkt heel aanstekelijk. Hij rijgt de grappen en klinkklare klets aan elkaar en laat ons genieten van allerlei kolderieke situaties.
Rien is de enige kletser die twee keer de felbegeerde trofee “De Zilveren Narrenkap” heeft gewonnen en ook is uitgeroepen tot “Kampioen van Zuid-Nederland”. Zes keer was hij finalist bij “De Keijenbijters” en zes keer finalist bij de Brabantse kampioenschappen. Op 16 februari is hij ook te zien op Omroep Brabant.

Zijn motto is: niks moeilijk doen, gewoon lekker lachen, gieren en brullen.
Hij doet dit alles in zijn overal gemakkelijk verstaanbare Brabants!

In de pauze krijgen we bezoek van de Prins met zijn gevolg om aan een van onze vrijwilligers de prinsenmedaille uit te reiken. Ook wordt er in de pauze een consumptie uitgedeeld en gaan we rond met lekkere hapjes.
Dit alles wordt weer met muziek van trio “Triple X “ omlijst.
Zij zijn al meerdere keren met hun muziek op de Carnavalsmiddagen bij ons geweest en de leden zijn altijd vol lof over hun optreden. Er is uiteraard ook de mogelijkheid om te dansen.
triple xHet programma ziet er als volgt uit:
We beginnen om 14.00 uur. (De zaal is open om 13.30 uur.)
U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Om ongeveer 17.00 uur is er weer de mogelijkheid om een heerlijke kop erwtensoep met brood en spek te gebruiken, kosten hiervan zijn 2 munten.

Entreekosten zijn: € 5,00 p.p. (betalen bij binnenkomst.)
Voor deelname aan deze carnavalsmiddag kunt u zich telefonisch of
per e-mail aanmelden bij een van de leden van de activiteitencommissie (wel graag erbij vermelden of u ook erwtensoep wilt).

Opgeven vóór 23 februari bij:

Deze middag wordt mogelijk gemaakt dank zij de sponsoring van de Strûivenwèners, Den Domp en KBO-Haaren.