gym

Iedere donderdagmorgen gaan ongeveer 27 mensen van 60-plus met veel plezier naar Den Domp voor hun fijn bewegingsuurtje, de gymles. De lessen worden gegeven door Marit van der Loo, een hele goede gymjuf.

Ze zorgt ervoor dat alle spiergroepen, de hersenen en de lachspieren aan bod komen.

Ze geeft tips voor aanpassing van een oefening, bijvoorbeeld als een arm niet goed meer mee wil werken. Ze neemt elke week wat attributen mee waardoor verrassend veel variatie in de oefeningen mogelijk is. Meestal is er aan het einde van de les een groepsspel. Tussen de bedrijven door wordt er ook aan de sociale contacten gewerkt.

Er is behoefte aan extra leden. Door omstandigheden moeten er enkele mensen noodgedwongen stoppen met de lessen.

Op donderdagmorgen gymmen 2 groepen.

De eerste groep van 9.30 tot 10.30 uur. In deze groep worden zeer gevarieerde oefeningen gedaan. Met name coördinatie oefeningen krijgen regelmatig aandacht.

De tweede groep van 10.30 tot 11.30 uur. Zij doen vooral oefeningen met behulp van een stoel die voor veiligheid en stabiliteit zorgt.

Omdat bewegen voor iedereen een noodzaak is krijgen we een tegemoetkoming in de kosten. Daarom kunnen we de kosten voor de lessen laag houden, namelijk € 3,-- per lesuur. Op jaarbasis is dit

€ 120,-- voor 40 lessen.

Kom gratis en vrijblijvend kennis maken met deze gezellige en gezonde activiteit door middel van een gratis proefles. Bespreek het met elkaar en stimuleer elkaar voor een kennismaking. Bewegen is goed voor u!

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersoon:

Alex Langenberg. Tel. 06-28056178

Of kijk op de site van KBO Haaren (www.kbo-haaren.nl) onder het kopje activiteiten en clubs bij de gymclub.