zandkastelen
Zandsculpturenpark en Beeldentuin Garderen; Oude Ambachten & Speelgoedmuseum Ter Schuur 

Het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen is het grootste zandsculpturenevenement van Nederland met het thema dit jaar: Reis om de Wereld. Maak kennis met de meest bekende gebouwen ter wereld, de prachtige dieren die deze aarde (nog) rijk is en ontdek het leven onder water. Maar ook vervoersmiddelen die typisch zijn voor een bepaald land en nog veel meer komt aan bod. En allemaal gemaakt van zand!

De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden. Voor de tuin een groot assortiment tuinbeelden en andere decoraties.
beeldentuin

Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Ter Schuur vind je in het gebouw van een voormalige kuikenbroederij worden ruim 160 verschillende ambachten uitgebeeld. Het Speelgoedmuseum heeft onder andere rijdende treinen, speelgoed fornuizen, Dinky Toys en een mooie verzameling poppenhuizen. Ook heeft het museum een grootse verzameling merk-beren.
oude ambachten

Autokosten: € 17,50 p.p. te betalen aan de chauffeur. Entreekaarten zelf kopen: Combiticket senior 65+ voor het Veluws Zandsculpturenfestijn + Ambachten & Speelgoed Museum kost aan de kassa € 19,25 en online via de website € 16,40 p.p. 
https://zandsculpturen.nl/kaarten-bestellen 

Lunchmogelijkheid: in de Beeldentuin of eigen lunchpakketje meenemen.

Aanmelden voor 15 september 2019 bij Jan Larmit tel. 04111 – 621231 of 06-2 111 3259 email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij aanmelding aangeven of u eventueel wilt rijden. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de beschikbare plaatsen in de auto’s.

Programma: Verzamelen en betalen autokosten om 08.50 uur bij Gemeenschapshuis den Domp Haaren.
Vertrek 09.00 uur naar Zandsculpturenpark en Beeldentuin, Oude Barneveldsweg 5 Garderen 
Om 13.30 uur vertrek naar het Oude ambachten & Speelgoedmuseum Rijksweg 87 Ter Schuur.
Vertrek 16.30 uur naar Haaren