Uitnodiging Algemene Ledenvergadering.
Het bestuur nodigt al onze leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op: 6 oktober 2021, 13.30 Den Domp

Meteen aan het begin van de vergadering verwachten we Burgemeester Hans Janssen die de leden zal bijpraten over de samenvoeging met Oisterwijk en ook bereid is vragen van onze leden te beantwoorden.
koffie met

Na de vergadering een gezellig samenzijn met wellicht een paar korte stukjes van onze toneelclub.
Al onze leden zijn van harte welkom en er zijn aan deze bijeenkomst voor de leden geen kosten verbonden.
De agenda zal binnenkort worden gepubliceerd in de Kraant en via de ONS bezorgers einde september worden bezorgd.

Ook zullen we de agenda nog medio september per mail aan onze leden sturen. Begin september zijn ook agenda en bijlagen in te zien op deze website