vergadering
KBO-Haaren en de activititen: een klein lichtpuntje aan het eind van de tunnel (update 21 juli )

Nee, nee, het virus is nog niet ons land uit. Integendeel. Er worden weer diverse "brandhaarden" gemeld doordat mensen de voorzichtigheid uit het oog verliezen en onbekommerd naar feestjes gaan en elkaar weer knuffelen.
Voorzichtig aandoen, niet zoenen, anderhalve meter afstand respecteren, mondkapjes op in het openbaar vervoer, handen wassen, niezen in de ellebogen en bij twijfel je laten testen. Vooral niet de drukte op zoeken. Het zijn de bekende voorzorgsmaatregelen die we gewoon moeten volgen. Gelukkig is het "buiten zijn" en van de natuur genieten wel meer in de gratie gekomen.
Daarom nu het eerste lichtpuntje gemeld:

wandelen         De 4-Kernen gaan weer wandelen!
Beste wandelaars, na een lange en gedwongen rustperiode (Coronavirus) gaan we het wandelen weer opstarten en wel op donderdag 3 september 2020. We beginnen in Biezenmortel.
Wel moeten we de RIVM-richtlijnen in acht nemen, met de speciale toevoeging dat we vooraf nog geen koffie/thee drinken. We verzamelen buiten bij gemeenschapshuis De Vorselaer
De 10 km. wandelaars starten om 9.55 uur, de 7 km. starten om 10.00 uur en de 4 km. om 10.05 uur.
Na afloop van de wandeling is het je eigen keus om nog iets te gebruiken, wel met pin betalen.
De volgende uitgangspunten moeten we aanhouden:

• Gebruik je gezonde verstand.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Voorkom rechtstreeks contact met ander wandelaars.
  • Vermijd drukte en opeenhopingen.
  • Blijf thuis bij de bij u alle bekende verkoudheidsklachten.
  • Volg de aanwijzingen op.

Het slagen van deze wandelingen hangt af van de naleving van deze richtlijnen, als er vanuit het RIVM strengere regels opgelegd worden kunnen deze wandelingen niet doorgaan.

Verder kijken we nog steeds voorzichtig optimistisch vooruit naar september.

• Het bestuur gaat een paar opstart middagen organiseren, gewoon informeel.
  • Alle activiteiten coördinatoren worden gevraagd na te denken over een verantwoorde opstart in September.
  • Het bestuur gaat een datum reserveren voor de Algemene Ledenvergadering in november.
  • Het overleg met de KBO afdelingen in Oisterwijk en Moergestel wordt weer opgestart
  • We gaan actief opzoek naar vrijwilligers voor de activiteitencommissie, cliënt ondersteuner e.a.

Ideeën, suggesties of bijdragen zijn altijd welkom. Houd de Kraant en de website in de gaten.

Voor vragen en hulp: Jan Dumoulin, secretaris, 0411-785285 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.