omroeper 2Versterking voor de KBO- Activiteiten commissie gezocht !

Beste KBO leden,
De KBO activiteitencommissie (momenteel bestaande uit 7 leden) verzorgt al vele jaren allerlei activiteiten waaraan de leden in clubverband deel kunnen nemen. Gezien de leeftijd van sommige leden van de commissie en met dank voor hun jarenlange inzet, word het nu tijd voor vernieuwing en verjonging.

Hebt u interesse om samen met ons een aantrekkelijk pakket van activiteiten voor onze vereniging te organiseren??
Pak dan nu de telefoon of stuur een mailtje waarna we met u in gesprek gaan.

Groeten, Mieke van Boxtel, voorzitter activiteiten commissie.

Huidige activiteiten: BROEM test; Carnaval; Dag van de Ouderen; Dagreizen; Excursiegroep; Fietstocht/midgetgolf Spoordonk; Internationale Taptoe België; Jeu de Boules middag; Kerstreis; Kerstviering; Koningsdagbingo; Nieuwjaarsbingo; KBO Zomerweek; 4-Kernen Wandelen

zomerweek