logo onsgesprek def 768x278

Met het ouder worden ontstaan er vaak levensvragen.

U blikt terug op uw leven, op dingen die zijn gebeurd, op keuzes die u heeft gemaakt.
In deze tijd van corona kunnen zich nog intensere levensvragen aandienen, bijvoorbeeld doordat u niet op een voor u passende manier afscheid heeft kunnen nemen van een geliefde.
Dan kan het fijn zijn om daar met iemand over te praten.
Speciaal daarvoor heeft KBO-Brabant het project Ons Gesprek opgezet.

Heeft u behoefte aan een goed gesprek over uw leven? Neemt u dan via KBO-Brabant contact op met beleidsmedewerker Eva Geelen.
U kunt met haar in het kort bespreken welke vragen u bezighouden, waarna Eva u in contact brengt met één van de speciaal daarvoor opgeleide vrijwilligers. We noemen hen vrijwilligers Levensvragen.

*Tijdens corona alleen telefonisch
 *6 à 8 gesprekken met onze vrijwilliger
 *Voor leden en niet-leden • Gratis

Bent u benieuwd naar de vrijwilligers? Op de webpagina: https://www.kbo-brabant.nl/hulpbij-levensvragen stellen zij zich voor.

Wat levert het u op ?
Allereerst is het helend om u te uiten, helend om te ervaren dat er (zonder oordeel) naar uw verhaal geluisterd wordt. De gesprekken met de vrijwilliger leveren u verder op dat u:

* Nieuwe inzichten krijgt
 * Voor een andere benadering kiest
  *Dichterbij een oplossing komt
  *Leert een situatie te accepteren

Wilt u in gesprek met één van onze vrijwilligers Levensvragen?
Neem dan contact op met KBO-Brabant en vraag naar Eva Geelen: