Bestuur
Beperking activiteiten KBO-Haaren in verband met corona virus. (update 15 januari 2021)

De overheid heeft ons allemaal opgeroepen de komende periode onze contacten te beperken om met elkaar te proberen de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Ook KBO-Haaren roept haar leden op zich zoveel mogelijk aan de door de overheid gegeven adviezen te houden.

Het bestuur en de verantwoordelijken voor de activiteiten hebben besloten alle door KBO georganiseerde bijeenkomsten tot en met einde februari 2021 te annuleren.

We hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer onze activiteiten te kunnen opstarten en zullen u blijven informeren via de Kraant in het Klokje en via deze website.

Onze dienstverlening
Onze dienstverleners blijven zo veel mogelijk telefonisch bereikbaar. Clientadviseurs, bezoekgroep, administratieve dienstverleners bestuursleden zullen met u meedenken. Zie de activiteitenpagina met het overzicht dienstverleningen in de Kraant in het Klokje en op onze website: www.kbo-haaren.nl

KBO-Vervoer en Klein Karwei
De activiteiten van KBO-vervoer en van Klein-Karwei zijn bijna geheel stilgelegd. In noodgevallen zullen de contactpersonen van KBO-Vervoer en Klein-Karwei met u overleggen over oplossingen.

Telefooncirkel (Organisatie KBO-Haaren)
Een van de mogelijkheden met elkaar in contact te blijven is mee te doen met de telefooncirkel. Met elkaar maakt u afspraken om elkaar te bellen. Wilt u informatie of wilt u meedoen bel Marianne van den Oetelaar (0411-622374)

Belcirkel Alternatief (Organisatie KBO Brabant)
Het Coronavirus houdt Nederland in zijn greep en vooral ouderen dienen sociaal contact zo veel mogelijk te beperken. Ontmoeten kan niet, maar bellen kan wel! Dus vindt u het gezellig om in contact te komen met andere KBO-leden? Doe dan mee met Onze Belcirkels. Voor meer informatie https://www.kbo-brabant.nl/belcirkels/

HaarenEEN
Mag je je huis niet uit en heb je hulp nodig, bijvoorbeeld voor boodschappen doen of de hond uitlaten. Of ken je iemand die hulp nodig heeft? Vraag dan op HaarenEEN hulp voor jezelf of voor iemand anders. Ga naar www.haareneen.nl  en log in of schrijf je eerst in.

Contour de Twern
Heeft u vragen over zorg, dagopvang, vrijwilligers(werk) dan kunt u ook contact opnemen met:

Voor vragen, suggesties en zorgen is ons secretariaat bereikbaar: