fluistering der muzen
De voorzitter van Senioren Vereniging Moergestel (SVM) nodigt alle KBO-Haaren leden van harte uit voor een interessante lezing:

Fluistering der muzen beeldverhalen in muziek

Op 27 oktober presenteert Ronald Peeters een lezing in de vorm van unieke beeldverhalen in muziek onder de titel

“Fluistering der muzen ” Een wonderlijke beleving.

Ronald Peeters zelf zegt hierover: “Fluistering der muzen is de titel van de presentatie van mijn beeldverhalen in muziek. Fluistering der muzen  is ontsproten aan de kunstenaar én de bioloog die ik in mij draag: ik laat mij leiden door mijn creatieve ingevingen en mijn geraaktheid door Moeder Natuur. In mijn beeldverhalen staat verwondering centraal. Met mijn passie voor kunstzinnige natuurfotografie creëer ik natuurbeelden die normaal voor ons niet direct waarneembaar zijn. De muziek bij de natuurbeelden heb ik zo gekozen dat muziek en beeld samenvloeien en elkaar versterken”.

Fluistering der muzen omvat een tiental beeldverhalen. Graag licht ik een tipje van de sluier:

“Swans delight” gaat over levenskracht en schoonheid. Vliegende zwanen nemen ons mee op hun koninklijke vleugelslagen.(Pink Floyd)

“Wiegend in de wind” neemt je mee in de ontluikende bosanemonen in een lentebos vol  zangvogels en gaat over tederheid, schoonheid en overgave aan het licht.

“Levenslicht” is een metafoor voor onze innerlijke wereld en gaat over de kracht van verwondering. We krijgen een inkijkje in de magische, haast surrealistische lichtwereld van mossen(Mozart, Saint-Saëns, Vivaldi, Dvorák, Wagner, Respighi).

Laat je verrassen: Fluistering der muzen is verstillend, adembenemend en wonderschoon!

U bent van harte welkom op 27 oktober om 20.00 uur in Soc. Cult. Centrum den Boogaard, Sint Jansplein 5, 5066 AR in Moergestel.

Neemt u alvast een kijkje op www.leveninverwondering.com

Aanmelding bij: Ludo Claessens: tel 0655994464 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.