Bestuur

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering. Het bestuur nodigt al onze leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op: 2 juni 2022, 13.30 Den Domp

Meteen aan het begin van de vergadering verwachten we Wethouder Dankers die de leden zal bijpraten over het belangrijke thema:
Wat betekent de nieuwe woonzorgvisie voor ouderen in onze gemeente.

Na de vergadering is er een gezellige samenzang met de accordeonist Wim Vughts.

Al onze leden zijn van harte welkom en er zijn aan deze bijeenkomst voor de leden geen kosten verbonden.

koffie met lekkers
De gedrukte agenda en bijlagen zal via de ONS bezorgers eind mei samen met de ONS worden bezorgd.
De agenda zal ook in de Kraant van 18 mei worden gepubliceerd.
Ook zullen we medio mei de agenda nog per mail aan onze leden sturen.

De agenda en bijlagen en vergaderstukken zijn inmiddels ook in te zien op deze website (bij Bestuur /Algemene ledenvergadering) en rechtstreeks via een klik op de stukken hieronder:

Agenda ALV 2022

Activiteitenoverzicht 2021