“BROEM”  50+
Verkeersvaardigheidsproject

Voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van anderen.

Jan Dumoulin
  
 Contactpersoon:

 Jan Dumoulin
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 tel.: 0411-785285 / mobiel: 06-53378175
 Nemelaerstraat 34
 5076 AR  Haaren


De Ouderenverenigingen van Haaren, Biezenmortel, Helvoirt en Esch organiseren bij voldoende belangstelling een Broemtest voor 50 plussers die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Het verkeersvaardigheidsproject biedt u de gelegenheid om op een ontspannen wijze deskundig advies te krijgen over uw rijvaardigheid. Het doel van dit project is u zolang mogelijk op een verantwoorde wijze deel te kunnen laten nemen aan het verkeer. De ANWB, BOVAG en VEILIG VERKEER NEDERLAND hebben hiervoor de Broemtest in het leven geroepen. BROEM staat voor “Breed Overleg Ouderen en Mobiliteit”. Het is een test waarvoor u niet naar de slipbaan hoeft. Nee, gewoon in uw eigen auto met een ervaren rij-instructeur naast u, door uw eigen omgeving. Deze Broemtest heeft géén consequenties voor uw rijbewijs. De rij-instructeur geeft zijn adviezen en daar moet u uw voordeel mee doen. Naast de rij-test wordt uw gehoor en uw gezichtsvermogen getest door een audicien/opticien. Ook daarover krijgt u adviezen mee naar huis.
Ook besteden we veel aandacht aan uw theoretische verkeerskennis en de nieuwe wegenverkeerswet. Dit wordt verzorgd door een medewerker van Veilig Verkeer Nederland.

De laatste test in geweest in 2017. Een nieuwe Broemtest wordt voorzien voor 2020.

BROEM test