Internationale Taptoe België

tel.: 0411-622094

Haarensteijnstraat 2-110
5076 CN  Haaren

De Internationale Taptoe België brengt een afwisseling van show, muziek en dans. Tijdens de voorstelling treden militaire muziekorkesten uit binnen- en buitenland op, afgewisseld met show elementen en dans-/acrobatengroepen.

Wanneer en waar:
Een keer per jaar brengen wij medio oktober een bezoek aan de Internationale Taptoe België in de overdekte Soeverein Arena te Lommel. KBO-Haaren organiseert dit voor de 4-Kernen; dus ook leden van de KBO Biezenmortel, KBO Esch en de Vereniging 55+ Helvoirt kunnen hier aan deelnemen.
We hebben dan ook een drietal opstapplaatsen, te weten: in Helvoirt (bij de kerk) ± 10.45 uur; in Haaren (Mgr. Bekkersplein) ± 11.00 uur en in Esch (bij de kerk) om ± 11.15 uur.
Voordat we in Lommel arriveren maken we een mooie busrit door de landelijke ‘Kempen’ en een tussenstop bij restaurant ‘Kruidenlucht’ in Casteren, waar we kunnen genieten van een heerlijke kop koffie of thee met een lekker stuk warm appelgebak.
Aanvang voorstelling Taptoe: 14.00 uur. Duur voorstelling ± drie uur.
Daarna rijden we rechtstreeks terug naar de diverse opstapplaatsen.

Wat kost het:
De totale kosten  -incl. vervoer per luxe touringcar, een consumptie in de pauze én de koffie met gebak onderweg-  bedragen € 53,00 per persoon (prijspeil 2019).

Voor verder informatie: raadpleeg t.z.t. de Kraant in het Haarens Klokje.

Taptoe Belgi 2017 2