Kerstreizen

Haarensteijnstraat 2-110
5076 CN  Haaren

Wanneer en waar:
Rond Kerstmis  -25 / 26 december-  organiseren wij voor de KBO leden van de 4 Kernen (Biezenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt) een aan het kerstgebeuren gerelateerde busreis van een halve dag. Er zijn meestal 3 mogelijkheden om op te stappen: vanuit Helvoirt bij de kerk; vanuit Haaren bij het Mgr. Bekkersplein en vanuit Esch bij de kerk.
De vertrektijd vanuit Haaren is in principe 12.00 uur.

Afgelopen jaren werden o.a. bezocht:

• "Winterdroom" in de Orchideeén Hoeve te Luttelgeest (2018).
  • Feest van Licht" in Museumpark Heilige Landstichting Orientalis te Nijmegen (2017)
  • ‘Paleis Het Loo in kerstsfeer’ in Apeldoorn (2016)
  • Kerstmarkt “Fluweelengrot” in Valkenburg (2015)
  • Klok en Peel (natuur)museum in Asten (2014)

Na afloop gaan we nog genieten van een Hollandse stamppotten maaltijd in een van de restaurants die op onze terugweg liggen.

Wat kost het:
De kosten voor deelname aan de kerstreis zijn vaak afhankelijk van de bestemming; maar liggen gemiddeld op
€ 40,00 per persoon.

kerstreis 1