Walking Football

tel.: 06 - 46 04 57 58
Luzerne 6
5076 HM  Haaren

In Haaren wordt met veel enthousiasme walking football gespeeld. KBO-Haaren heeft in samenwerking met RKSV Nemelaer deze voetbalvariant opgezet.

Wat is het?
Walking football, de nieuwste voetbal-variant speciaal voor ouderen wordt op een kwart veld, 42 bij 21 meter, gespeeld met kleine doeltjes. Rennen mag niet, er zijn geen keepers, geen buitenspel, scoren vanaf eigen helft is verboden, geen slidings en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Het aanspelen van de bal in de voeten en het vrijlopen zijn erg belangrijk. Een wedstrijd duurt 15 minuten.

Winnen staat niet voorop, wel verantwoord bewegen, meedoen, ontmoeten en gezelligheid. Niet alleen fysiek maar ook mentaal blijft u fit.

Om mee te gaan doen hoeft u geen lid te worden van Nemelaer. Wel is de voorwaarde dat u lid bent van KBO-Haaren. We spelen op het kunstgrasveld van Nemelaer. U kunt op gewone sportschoenen spelen.

Wanneer wordt er gespeeld??
Op de woensdagen van 10.00-11.00 uur kunt u de voetballers aan het werk zien. Kom gerust een kijkje nemen en neem meteen uw sportschoenen mee om mee te kunnen voetballen. Op deze manier kunt u uitproberen of deze sport u bevalt.

Hoe kunt u meedoen??
Wie interesse heeft om aan deze nieuwe activiteit mee te doen als speler, trainer, begeleider of scheidsrechter kan zich telefonisch aanmelden bij de coordinator:
Mobiel: 06 46045758

walking football

Bingo

Els van Steen

Contactpersonen:

Els van Steen

tel.: 0411-622101
mobiel: 06-11180058

Haarensteijnstraat 2-110
5076 CN  Haaren

Jeanne Pijnappels

tel.: 0411-622364
mobiel: 06-39085726

Burg. de Ruijterstraat 16
5076 GB  Haaren

Waar en wanneer
Bingo wordt een keer per maand gespeeld, in principe op de laatste vrijdag van de maand van 14.00-1700 uur in Den Domp. Dan komt een enthousiaste groep KBO-leden bij elkaar om een paar uur gezelligheid en vreugde te beleven aan het beoefenen van hun “sport”. Naast de ‘vaste’ bingo middagen kennen we door het jaar heen ook de Koningsdagbingo en de Nieuwjaarsbingo. Deze worden apart aangekondigd in de KBO-Kraant (Haarens Klokje).

Wat kost het
Voor een gezellige middag eens in de maand ben je  -voor 6 rondes bingo-  inclusief koffie 6 euro (prijspeil 2020) kwijt. En dan krijg je ook nog een pakje koekjes mee naar huis als je echt geen volle bingokaart kon inleveren.
De andere bingo prijzen bevatten allerlei leuke, gevulde “verrassing”-mandjes.
De prijs voor de Koningsdagbingo en Nieuwjaarsbingo bedraagt € 5,00 p.p. (prijspeil 2020); de te winnen prijzen tijdens deze bingo worden via sponsoren bijeen gebracht.

IMG 1947

Bingo

IMG 1950             Bingo logo

Rikken  (kaarten voor punten)

Lien Schoenmakers
Contact persoon:

Lien Schoenmakers
tel.: 0411-622101
Hoge Dries 6
5076 HD  Haaren

Waar en wanneer
Van september t/m april wordt er elke 14 dagen op een dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur voor de competitie (punten) gespeeld in Den Domp. Gemiddeld spelen zo’n 20 mensen met 4 of 5 mensen aan één tafel om de hoogste punten.
Aan het eind van het seizoen zijn er cadeaubonnen te verdienen voor de beste kaarters. De scores worden bijgehouden en gepubliceerd aan de muur in Den Domp. Zo kan je zien hoe de competitie verloopt. Deze kaartmiddagen geven veel voldoening.
In de overige maanden van het jaar is er ook gelegenheid voor de liefhebbers van kaarten om te spelen. Er wordt dan voor eigen geld gespeeld.

Wat kost het
De competitie (het Rikken ofwel ‘kaarten voor punten’) kost € 3,00 (prijspeil 2021); inclusief koffie.

IMG 1971
                                                         Rikken (kaarten voor punten)
IMG 1977