Bingo

Driehoeven 15F
5076 BA  Haaren

Waar en wanneer

Bingo wordt een keer per maand gespeeld, in principe op de laatste vrijdag van de maand van 14.00-1700 uur in Den Domp. Dan komt een enthousiaste groep KBO-leden bij elkaar om een paar uur gezelligheid en vreugde te beleven aan het beoefenen van hun “sport”. Naast de ‘vaste’ bingo middagen kennen we door het jaar heen ook de Koningsdagbingo en de Nieuwjaarsbingo. Deze worden apart aangekondigd in de KBO-Kraant (Haarens Klokje).

Wat kost het
Voor een gezellige middag eens in de maand ben je  -voor 6 rondes bingo-  inclusief koffie 6 euro (prijspeil 2020) kwijt. En dan krijg je ook nog een pakje koekjes mee naar huis als je echt geen volle bingokaart kon inleveren.
De andere bingo prijzen bevatten allerlei leuke, gevulde “verrassing”-mandjes.
De prijs voor de Koningsdagbingo en Nieuwjaarsbingo bedraagt € 5,00 p.p. (prijspeil 2020); de te winnen prijzen tijdens deze bingo worden via sponsoren bijeen gebracht.

IMG 1947

Bingo

IMG 1950             Bingo logo

Rikken  (kaarten voor punten)

Contact persoon:

tel.: 0411-622101
Hoge Dries 6
5076 HD  Haaren

Waar en wanneer
Van september t/m april wordt er elke 14 dagen op een dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur voor de competitie (punten) gespeeld in Den Domp. Gemiddeld spelen zo’n 20 mensen met 4 of 5 mensen aan één tafel om de hoogste punten.
Aan het eind van het seizoen zijn er cadeaubonnen te verdienen voor de beste kaarters. De scores worden bijgehouden en gepubliceerd aan de muur in Den Domp. Zo kan je zien hoe de competitie verloopt. Deze kaartmiddagen geven veel voldoening.
In de overige maanden van het jaar is er ook gelegenheid voor de liefhebbers van kaarten om te spelen. Er wordt dan voor eigen geld gespeeld.

Wat kost het
De competitie (het Rikken ofwel ‘kaarten voor punten’) kost € 2,50 (prijspeil 2021); inclusief koffie.

IMG 1971
                                                         Rikken (kaarten voor punten)
IMG 1977

Ouderen biljart Haaren

Johan van Liempd

Contact persoon:

Johan van Liempd, voorzitter
tel.: 0411-621905
Haarensteijnstraat 9
5076 CM  Haaren

Waar en wanneer
Sinds 1982 bestaat er in Haaren de mogelijkheid voor ouderen om in clubverband te biljarten in Den Domp. Onder de naam ‘Ouderen biljart Haaren’ spelen we daar in twee groepen een onderlinge competitie: een A-groep, die op maandag en vrijdag speelt en een B-groep, die op dinsdag en donderdag speelt.
Beide groepen bestaan uit ongeveer 15 spelers en we spelen van ca. 13.30 tot 17.00 uur.

Tevens wordt er in teamverband meegespeeld in een competitie met zes “buurtschappen” uit Oisterwijk. In totaal doen hier 26 teams aan mee, waarvan er 5 uit Haaren komen.

Beide competities zijn altijd erg gezellig, sportief maar ook spannend, soms tot de laatste wedstrijddag toe. Biljarten is een leuke hobby/sport. Samen met anderen ben je actief bezig en je hebt tevens ook je belangrijke sociale contacten.
Wilt u meer informatie of gewoon een keer de sfeer komen proeven, stuur dan even een berichtje aan Johan van Liempd (zie hierboven).

Het huidige bestuur bestaat uit:
Johan van Liempd, voorzitter
Hans Bierhuizen, secretaris
Jack van Dijk, penningmeester

Wat kost het
De contributie bedraagt 25,00 per kwartaal (prijspeil 2021).

IMG 1967

Ouderen biljart Haaren