Bridgeclub KBO

Langeweg 66
 5076 AL  Haaren

Waar en wanneer
Wij bridgen in de maanden oktober tot en met april, op donderdagmiddag van 13.30 uur tot ca. 17.00 uur in Gemeenschapshuis Den Domp.
Wij spelen in één lijn in een gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Heb je interesse om mee te spelen, neem dan contact op met een van de hierboven genoemde personen.
Weet je (nog) niet of je dit leuk vindt? Kom dan gewoon een paar middagen langs en overtuig je. Wel even van te voren doorgeven s.v.p.

De KBO organiseert i.s.m. de Haarense bridgeclubs, BC2000, Bridgeclub Haaren e.o. vanaf maandag 14 januari 2019 een bridgecursus voor beginners, starters en herintreders.
Hebt u nu wel of niet gekaart, dat maakt niet uit. We hebben een geweldig docentenkoppel voor u gevonden, Jeanne en Cees de Kort. Via beeld en geluid laten zij u kennismaken met de regels van de bridgesport. Na 12 lessen weet u hoe het bridgespel wordt gespeeld. Bij elke les ontvangt u documentatie en de cursus wordt afgesloten met een feestelijk drive(wedstrijdje).
Voor deze cursus kun je contact opnemen met Harrie en/of Henk.

Wat kost het
De contributie voor de bridgeclub bedraagt € 37,50 per seizoen (prijspeil 2019).
De kosten voor een cursus van 12 lessen van 3 uur zijn voor 2019 €85,00 pp.

IMG 1905                                                                                                                   IMG 1909