Diner club

Jos van den Bosch 1  

Contact persoon:

Jos van den Bosch
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
tel.: 0411-621940  -  mobiel: 06-52212252      
Burg. den Oudenstraat 15
5076 GS  Haaren                              

 

Organiseren van een driegangen menu met drankjes in een horecagelegenheid binnen de vier kernen van de gemeente Haaren met als doel het gezellig samenzijn en genieten van elkaars aanwezigheid.

Waar en wanneer:
In roulatie vindt dat plaats in een aantal gelegenheden waar we afspraken hebben gemaakt of nog maken v.w.b. de prijs, het menu en het aantal personen i.v.m. inkoop en plaats in die zaak. Het vindt altijd op een donderdag plaats; aanvang ± 18.00 uur en het duurt tot circa 20.00 uur.
Er zijn ± 60 deelnemers en daarvan zijn er per diner ± 30 tot 45 personen daadwerkelijk aanwezig. Het is dus niet verplicht iedere keer mee te doen! Het wordt  -als het kan-  vier keer per jaar georganiseerd.
Degenen die een computer of i-pad (en dus een e-mailadres) hebben, kunnen zich via de mail opgeven bij Jos van den Bosch. (zie boven aan deze pagina.)
Degenen die geen of weinig gebruik maakt van een computer o.i.d., maar wel wil deelnemen wordt telefonisch benaderd en kunnen zich opgeven bij Jeanne Pijnenborg, tel. 0411-622799.

Wat kost het:
Wij hebben nog steeds in al die jaren bij alle horecazaken een vaste prijs van € 16,50 exclusief de drankjes kunnen bedingen. We proberen deze prijs te handhaven en toch te zorgen dat de kwaliteit bewaard blijft.