Foto club

5076 HK  Haaren
Fotoclub Haaren

Waar en wanneer
De fotoclub van KBO-Haaren bestaat inmiddels al weer ruim 5 jaar. Deze club werd destijds opgericht door Astrid Vroklage en Anton Pompe. Beiden waren al lid van een fotoclub in Oisterwijk en wilden deze hobby ook in Haaren gestalte geven.
Sinds de oprichting bedraagt het aantal leden ± 15 (net daaronder); een ideaal aantal. Dit geeft op de maandelijkse bijeenkomsten juist voldoende tijd om ieders foto’s te beoordelen en te bespreken.
Gelukkig beschikt de club over een goede coach, de vakfotograaf Henk Pijnenburg uit Helvoirt.

Aan het begin van een nieuw seizoen stelt de programmacommissie de activiteitenkalender op voor het hele clubjaar. Dit omvat vele facetten van de fotografie, van portret tot en met macro fotografie. Daarnaast worden er jaarlijks fotoshoots georganiseerd naar interessante plaatsen en objecten. Zo werden recent de nieuwe bruggen en waterwerken bij Nijmegen gefotografeerd, maar ook de binnenstad van Geertruidenberg.
Geëxposeerd wordt er ook. Het hele jaar door hangt bij tandartsenpraktijk Kapteijns in Haaren een selectie van onze foto’s en die wordt regelmatig ververst. Deze foto’s zijn ook op de website van KBO-Haaren te bewonderen.
Onze bijeenkomsten zijn op de eerste dinsdagmiddag van de maand  -in de maanden september tot en met juni-
van 13.30 tot 15.30 uur in Gemeenschapshuis Den Domp.
Geïnteresseerd? Kom gerust eens langs.

Wat kost het
De contributie voor de fotoclub van KBO-Haaren bedraagt € 25,00 per seizoen (prijspeil 2017).

IMG 2025                                                 De fotoclub van KBO-Haaren in actie