Toneelclub "Daar zijn we weer"

Thea Verwijmeren

Contact persoon:

Thea Verwijmeren
tel.: 0411-622143
Kastanjelaan 4
5076 EA  Haaren

Waar en wanneer
De KBO-toneelclub “Daar zijn we weer” heeft na het overlijden van regisseur Ad van den Oetelaar in 2017 een nieuwe regisseur gevonden in de persoon van Ad van den Boom. Als er een stuk in voorbereiding is, repeteert men wekelijks op dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur in Den Domp.
Dit najaar wordt een stuk ingestudeert dat tijdens de kerstviering (19 december 2018) zal worden opgevoerd. Het stuk heet “Een lot uit de kerstloterij” van Harrie Smits.

Wat kost het
Het lidmaatschap bedraagt € 10,00 op jaarbasis. De toegang tot de toneelclub is laagdrempelig, zodat iedereen die graag speelt, mee kan doen.
Nieuwe leden zijn van harte welkom en zeer gewenst voor volgende uitvoering(en). Voor inlichtingen en/of aanmelding kunt u te allen tijde bellen of mailen met Thea Verwijmeren.

toneel

toneelspel

KBO-toneelclub "Daar zijn we weer" is naarstig op zoek naar nieuwe leden voor volgende uitvoering(en).