vitaliteitstest

Bewegen, een gezonde leefstijl, mentaal bij de tijd blijven, een sociaal netwerk. Het zijn de voorwaarden om fit en vitaal te blijven. Daarom wordt voor u op 5 oktober tussen 9.00 uur en 17.00 uur in Den Donk in Oisterwijk een gezondheidsmarkt georganiseerd waar u kunt deelnemen aan een gratis vitaliteitstest.

De vitaliteitstest duurt ongeveer 60 minuten. Er wordt o.a. gekeken naar uw BMI, kracht, uithoudingsvermogen, reactievermogen, coördinatie, glucose waarde en lenigheid. Alle resultaten krijgt u mee in een handig boekje, waarna u de markt kunt bezoeken om verdere adviezen of informatie in te winnen.
Op de gezondheidsmarkt vindt u verder tafels van allerlei organisaties met informatie over bewegen, vitaliteit, gezondheid, zorg en welzijn.
De gezondheidsmarkt is een initiatief van “Natuurlijk Gezond” in samenwerking met seniorenverenigingen VSO, SVM, KBO -Haaren, KBO-Brabant en de gemeente Oisterwijk.
De informatiemarkt is vrij toegankelijk, ook als u niet wil testen.
Wil je meedoen aan een vitaliteitstest? Meld je dan vanaf 1 september 2024 aan via: www.natuurlijkgezondoisterwijk.nl.
Verdere informatie volgt nog.
Hebt u nu al vragen? Mail Lisan Pronk van Natuurlijk Gezond Oisterwijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.