Taxi Nunen

Taxibedrijf Jan van Nunen B.V.                   10% korting voor alle particuliere taxiritten
Nijverheidsweg 9  -  5061 KK Oisterwijk
T (013)  5111333
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website:
www.taxivannunen.nl  

De geschiedenis van Taxibedrijf Jan van Nunen BV gaat terug naar 1935. Overgrootvader Jan van Nunen was toen in het bezit van een van de eerste auto's in Udenhout. Daarmee bracht hij in die beginjaren zijn eerste klanten vooral naar de kerk en naar het ziekenhuis.
Net na de oorlog, in 1947, kwam opa Jan in het bedrijf en hij nam in 1951 het goedlopende bedrijf van zijn vader over. In korte tijd groeide het wagenpark verder uit met o.a. een bus speciaal voor groeps- en schoolkinderenvervoer.

De derde generatie Jan van Nunen startte in 1977 en nam twee jaar later ook weer het bedrijf over van zijn vader. De afgelopen 35 jaar heeft het taxibedrijf een sterke groei doorgemaakt. Momenteel telt het wagenpark ruim 30 auto's, bussen en rolstoelbussen.
Ruim 60 medewerkers vervoeren dagelijks onze klanten van A naar B.

Ook de vierde generatie is zich inmiddels langs de zijlijn aan het warm lopen. Achterkleinzoon Jan van Nunen neemt t.z.t het stokje van zijn vader over, waarmee de toekomst van het vermaarde Midden-Brabantse taxibedrijf ook de komende decennia gewaarborgd is.