DenDonk 082 10
Optisport Sportcentrum  Den Donk    
Sportlaan 12
  -  5062 JK  Oisterwijk  
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(013) 5210506               
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: https://optisport.nl/donk/ 
Korting op banenzwemmen en Aqua groepslessen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 10% korting op een 12-badenkaart voor Aqua groepslessen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zwemmen is niet alleen leuk en goed voor de gezondheid, maar goed leren zwemmen is ook belangrijk voor de veiligheid. Zeker in Nederland, waterland. Zwembad Den Donk biedt verschillende lessen en activiteiten aan voor allerlei doelgroepen. Zin om mee te doen aan onze groepslessen of liever Vrijzwemmen? Discozwemmen op vrijdagavond of je kinderfeestje vieren? Bij zwembad Den Donk kan het allemaal!

Onze faciliteiten:
Het 25-meter bad is deels (9 meter) voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er verschillende activiteiten plaats in het zwembad waardoor de watertemperatuur varieert van 28,5 tot 31 graden. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap, invalidelift etc. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad en aan de andere zijde kijk je wijds uit over het groen in de omgeving.


DenDonk