Haarstudio bernadino

Bernardo Haarstudio                                 5% korting op alle behandelingen en artikelen
Pannenschuurlaan 56  -  5061 WP  Oisterwijk      
(niet i.c.m. acties)

T (013)  5216051
E-mail:

Haarstudio Bernardo, de specialist op het gebied van haarmode. Al sinds 1995 verzorgt het enthousiaste team haar klanten in het professionele salon in Oisterwijk waar aandacht, sfeer, rust, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan én blijven.
Het gaat erom dat u zich op uw gemak voelt en fijn kunt vertonen, daar doet het team natuurlijk haar uiterste best voor. Het team geeft u graag uitgebreid en deskundig advies, metamorfoses zijn juist een uitdaging. Waar het bij Haarstudio Bernardo om gaat is, dat u krijgt wat u wilt.
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt de haarstudio op afspraak. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend een keer binnenlopen en kennis maken met het bedrijf. Wellicht kunnen zij u op een leuk idee brengen.
Graag tot ziens in dé haarstudio van Oisterwijk!
Schoonheidssalon Jeannie Vervaart          10% korting op het gehele assortiment
Gerard van der Lindenstraat 10  -  5063 CK  Oisterwijk

T (06) 50214326
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Al meer dan 30 jaar staat bij ons kwaliteit op de eerste plaats.
Problemen oplossen, huid verbeteren en ontspannen behoort tot de specialiteit van huid- en lichaamsverzorging
“Jeannie Vervaart”.
Je kunt bij mij terecht voor een uitgebreid assortiment schoonheidsbehandelingen, elektrisch ontharen, lichtflits ontharen, harsen, acné-behandelingen, lichaamsmassage, gezichts-behandelingen, manicure, pedicure, bruidsmake-up (ook aan huis). Ook geef ik sinds kort met mijn oudste dochter Manon make-up workshops. Wij gebruiken enkel producten van topkwaliteit. Onder andere producten van Babor en Neoderma.
Zoals je van elke professionele praktijk mag verwachten is ook Schoonheidssalon Jeannie Vervaart aangesloten bij ANBOS (lidmaatschapnr. 3052), dé brancheorganisatie voor schoonheidsspecialist en schoonheidssalon.