Joop van de Borne opticien

Joop van den Borne Optiek                          Op vertoon van uw KBO-ledenpas
Markt 9  -  5281 AT  Boxtel                                  10% korting op een complete bril

T (0411) 674198
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: https://www.joopvandenborne.nl/nl/

Al sinds 1971 is Joop van den Borne optiek en hoorcomfort gevestigd in een prachtig pand aan de markt in Boxtel. Van de bril een modeartikel maken, was destijds de bedoeling. En dat is zeker gelukt, getuige de prachtige modemerken die verkrijgbaar zijn in onze winkel.
Op het gebied van brillenglazen heeft Joop van den Borne de multifocale brillenglazen bij een groot publiek in Boxtel en omstreken geïntroduceerd. Glazen met een onzichtbaar en een op meerdere afstanden bruikbaar leesdeel. Ook was en is er altijd al veel aandacht voor de nieuwste soorten en technieken in contactlenzen. Door regelmatige bezoeken aan beurzen is ons team altijd op de hoogte van alle trends en mogelijkheden in optiekland.
Ons donkere pand is herkenbaar gevestigd tussen alle winkels en cafés aan de Markt. Binnen voelt u zich thuis in een moderne, lichte omgeving. Nog niet lang geleden is de winkel geheel verbouwd en heeft de hoor afdeling een prominentere plek gekregen. Er is hard gewerkt aan een high end uitstraling met genoeg ruimte om al onze monturen aan u te kunnen tonen. En genoeg ruimte en de juiste apparatuur om u het beste te kunnen helpen. Ons team staat voor u klaar!SAM 0165P1040973 nieuwe kleur

Sybilla Buisman Optiek                                       10% korting op monturen
Breukelsestraat 39  -  5281 HB  Boxtel
T (0411) 683843
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: http://buismanoptiek.nl/ 

Sybilla Buisman is een gedegen opgeleide en zeer ervaren opticien, contactlensspecialist en optometrist. Ze weet veel van brillen, contactlenzen, ogen en zien. Door het volgen van lezingen, studiedagen en het bezoeken van beurzen, blijft de kennis zo optimaal mogelijk op elk gebied van het vak. En misschien nog wel belangrijker: ze luistert goed. Want waar het uiteindelijk om gaat is dat het gekozen product optimaal is afgestemd op uw wensen.
Sybilla Buisman is ook gediplomeerd optometrist, oftewel oogmeetkundige. Een combinatie die niet veel voorkomt. Het betekent dat ze de conditie van uw ogen tot in detail kan meten en u eventueel kan verwijzen naar de oogarts, mocht de situatie daar aanleiding toe geven. Een veilige gedachte en ook de basis voor een nog beter en persoonlijker advies.
Haar specialisaties zijn het binoculair zien, het droge oog en macula degeneratie.zizo optiek

ZieZo Optiek                                     5% korting (niet in combinatie met andere acties)
Dorpsstraat 24  -  5061 HL  Oisterwijk
T (013) 5211413
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: https://www.ziezo-optiek.nl 

Bij ZieZo Optiek in Oisterwijk vindt u een uitgebreide collectie monturen en zonnebrillen en U kunt terecht voor contactlenzen. Wij bieden U oogzorg in samenwerking met huisartsen en oogartsen. Onze medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te adviseren.
Jack & Dianne Tausch PanisEyewear RSFotografie 37 f0c1ef

Panis, De Lind 35A, 5061 HS Oisterwijk. Telefoon: 013-5284899

Website: https://paniseyewear.nl

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5% korting op glazen en monturen alsook op een volledige Panis bril-lenzen op sterkte.