Norbert Verbraak, voorzitter

Haarensteijnstraat 13
5076 CM  Haaren

tel.: 0411-625144  -  mobiel: 06-50242029

Norbert Verbraak. Voorzitter van de KBO afdeling Haaren sinds 2013. In die hoedanigheid is hij ook voorzitter
van de Kring Haaren en het Ouderenberaad. Daarnaast vertegenwoordigt hij de Kring Haaren in het Regionaal
Beraad Midden Brabant en de Algemene Vergadering van KBO-Brabant.

Hij studeerde in de jaren zeventig culturele antropologie in Leiden. Hij werkte in Den Haag bij verschillende ministeries. In 1985 kwam hij met Eefje en hun drie dochters in Haaren wonen. Dit als gevolg van verhuizing naar Tilburg voor zijn werk in het hoger onderwijs. In die jaren was hij als voorzitter van het schoolbestuur ook actief binnen de gemeente Haaren.
Hij heeft 6 kleinkinderen. Eefje is in april 2018 overleden. Norbert heeft in Marieanne van Wijk een nieuwe levenspartner gevonden.

In 2008 nam hij afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van Fontys Hogescholen in Tilburg en Eindhoven.
In de jaren die volgde was hij parttime voorzitter van de commissie die de minister van onderwijs adviseert over nieuwe opleidingen aan hogescholen en universiteiten. Na zijn pensionering doet hij vrijwilligerswerk, waaronder
het werk voor de KBO. Hij is tevens voorzitter van de Adelbertvereniging Midden Brabant.

Jan Dumoulin, secretaris

Jan Dumoulin

Nemelaerstraat 34
5076 AR  Haaren

tel.: 0411-785285  -  mobiel: 06-53378175

Vanaf 2014 woon ik met Tilly in Haaren na  -voor mijn werk-  25 jaar in het westen van het land te hebben gewoond. In 2010 ben ik gestopt met mijn werkzaamheden als accountant en naast enige functies als toezichthouder, ledenraadslid en bestuurder, besteed ik mijn tijd aan genealogisch onderzoek in brede zin.
De drie kinderen zijn het huis uit en de familie is de laatste jaren uitgebreid met vier kleinkinderen.
Als secretaris van KBO-Haaren en namens KBO, penningmeester van HaarenEEN probeer ik een bijdrage te leveren aan de belangen van het welbevinden van de ouderen in ons dorp.

John van de Put, penningmeester

John van de Put

Wethouder Bressersstraat 31
5076 GN  Haaren

tel.: 0411-622598  -  mobiel:

Ik ben op 4 april 1953 geboren in Oosterhout, getogen in Tilburg en al weer ruim 31 jaar inwoner van Haaren.
Ben getrouwd met Gerrie en heb samen met haar 2 zonen en 2 kleinzoontjes. Ik ben nog fulltime werkzaam
als logistiek controller bij Lekkerland in Son.
Mijn plan was eigenlijk al, om als ik gepensioneerd zou zijn, mijzelf nuttig te maken voor de gemeenschap en vrijwilligerswerk te gaan doen. Maar toen ik wat vroegtijdig gevraagd werd als penningmeester van KBO-Haaren
vond ik een langere “aanloop” niet zo bezwaarlijk en ben Harrie Donkers opgevolgd.
Naast een drukke baan is dit best wel behoorlijk wat werk, maar ik doe het met veel plezier en heb het goed
naar mijn zin binnen het bestuur. Het nadeel voor hen was dat er in de avonduren vergaderd moest worden.
Het nadeel voor mij dat ik veelal niet bij de vele activiteiten aanwezig kan zijn; maar dat komt vanzelf weer
een keer goed.

Gerard van Loon, bestuurslid

Gerard van Loon

Heuvelstraat 28
5076 EJ  Haaren

tel.: 0411-622150  -  mobiel: 06-30089803

Ik ben 71 jaar, geboren en getogen in Haaren en getrouwd met Mariëtte.
Een technische studie, werktuigbouwkunde, aangevuld met een studie economie als bagage heb ik het grootste
deel van mijn loopbaan gewerkt in Boxtel.
Mijn “werkterrein” is nu verlegd van de internationale business naar vrijwilligerswerk, waaronder dat voor
KBO-Haaren. Het vrijwilligerswerk had al vele jaren mijn aandacht, diverse bestuursfuncties, voor de KBO al meerdere jaren actief als coördinator van de Administratieve Ondersteuning, nu lid van het KBO bestuur Haaren.
Een van de aandachtsvelden binnen het bestuur is om in teamverband de communicatie binnen onze vereniging richting te geven naar een digitale versie.
Met veel enthousiasme en in een goede sfeer hoop ik dit samen met u te mogen doen.

Marianne van den Oetelaar, bestuurslid

Marianne van den Oetelaar

Burg. Panisstraat 1
5076 GC  Haaren

tel.: 0411-622374

Sinds 1982 ben ik woonachtig in Haaren samen met mijn man Harrie.
We hebben 2 kinderen die inmiddels het huis uit zijn.
Ik ben werkzaam geweest in het onderwijs als vakleerkracht handvaardigheid en handwerken. In Haaren heb ik als vakleerkracht verschillende jaren cursussen gegeven bij het S.K.W. (Sociaal Kultureel Werk).
Vanaf 1996 tot mijn pensioen eind 2016 heb ik als activiteitenbegeleidster in zorgcentrum De Vloet in Oisterwijk gewerkt.
Eind 2017 ben ik gevraagd om in het bestuur van de KBO te komen. Ik wil als bestuurslid van KBO-Haaren
samen met u een bijdrage leveren aan de vele activiteiten die door KBO-Haaren worden georganiseerd.

Thea Verwijmeren, bestuurslid

Thea Verwijmeren

Kastanjelaan 4
5076 EA  Haaren

tel.: 0411-622143

Ik ben een geboren en getogen Brabantse. Sinds mijn huwelijk in 1971 woon ik met veel plezier in Haaren,
alwaar onze drie kinderen geboren zijn. Inmiddels hebben mijn man Piet en ik vijf kleinkinderen.
Een groot deel van mijn werkzame leven heb ik doorgebracht als onderwijzeres aan basisschool De Reit, later
De Klim-op. Mede daardoor heb ik veel mensen in Haaren leren kennen.
Als bestuurslid van KBO-Haaren hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan het welbevinden van onze ouder
wordende dorpsgenoten. Ik zie er naar uit u te ontmoeten op momenten dat we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Pastoor (em.) Wim Muskens, geestelijk adviseur

Pastoor W. Muskens 3

Kerkstraat 25
5076 AS  Haaren

tel.: 0411-621808

Pastoor (Emeritus) Wim Muskens was pastoor in Haaren van 1974 - mei 1999.
Sinds december 2000 is de hr. Muskens coõrdinator ziekenbezoek en geestelijk adviseur van KBO-Haaren.