Ledenwervers

De ledenwervers zijn:

Harrie Donkers                             Sjan Fonken                           Thea Verwijmeren
Harrie Donkers
Biezen 3
5076 HH  Haaren
tel.: 0411 - 62 22 28

Sjan Fonken
 Reitselaan 82
 5076 CE  Haaren
 tel.: 0411 - 62 16 31
 Thea Verwijmeren
 Kastanjelaan 4
 5076 EA  Haaren
 tel.: 0411 - 62 21 43

De Ledenwervers van KBO-Haaren kunnen u alles vertellen over het lidmaatschap van deze vereniging. Wat is er zoal te doen, wat zijn de voordelen voor u, wat kost het etc. etc. Zij helpen u ook met het lid worden. Dus het invullen van formulieren en het verkrijgen van de ledenpas en de ledenbrochure. Ook zijn zij uw vraagbaak voor eventuele vragen die in de loop van de tijd bij u opkomen.

Aarzel niet om ze vrijblijvend te bellen of te mailen.