Peter Witlox

Kruisboogstraat 9
5076 ER  Haaren

Ledenadministratie

De ledenadministrateur verzorgt de verwerking in het ledenadministratiesysteem Leaweb dat onder beheer staat van de overkoepelende organisatie KBO-Brabant. Alle nieuwe leden en mutaties worden bijgehouden en zijn ook de basis voor uitgifte van de ledenpassen, de inning van de contributie, de communicatie met de felicitatiedienst en de adressen voor de bezorging van ONS.

Bij veranderingen van uw persoonlijke gegevens zoals ander adres, ander e-mailadres, ander telefoonnummer of bankrekeningnummer graag deze gegevens (liefst per mail) doorgeven aan de ledenadministrateur, de heer Peter Witlox, Kruisboogstraat 9 5076 ER Haaren; e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doorgeven van e-mailadres en telefoonnummer kan ook via de link online wijzigingen doorgeven.

Privacy
Uw gegevens worden opgenomen in het ledensysteem beheerd door KBO-Brabant en worden ook door KBO-Brabant gebruikt. Inloggen op www.kbo-brabant.nl is namelijk alleen mogelijk met behulp van lidmaatschapsnummer en het bij KBO-Brabant bekende e-mailadres.

Beëindigen lidmaatschap

Het lidmaatschap eindigt door overlijden van een KBO-lid of door opzegging.
Wij verzoeken u het overlijden van een lid altijd te melden bij het secretariaat: de heer Jan Dumoulin, Nemelaerstraat 34, 5076 AR  Haaren (e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) door toezending van een overlijdensbericht.

Opzegging van het lidmaatschap: dit kan alleen vóór 1 januari van het nieuwe verenigingsjaar.
U kunt schriftelijk opzeggen (zie bovengenoemd adres) met inlevering van de ledenpas.
In geval het lidmaatschap tussentijds wordt beëindigd, wordt geen restitutie van contributie gegeven.

Contributie

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. De contributie bedraagt 22 euro per persoon per jaar (prijspeil 2020). De jaarcontributie wordt  -in januari-  via automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven. Bij tussentijds lid worden is een pro rata-regeling van toepassing (in 1e kwartaal: 100%; in 2e kwartaal: 75%; in 3e kwartaal: 50%; in 4e kwartaal geen contributie verschuldigd) en moet het verschuldigde zelf worden overgemaakt.

Wanneer een lid niet akkoord gaat met automatische incasso of automatische incasso is niet mogelijk dan wordt een factuur gestuurd; naast de contributie is dan een incassovergoeding van € 2,50 per incasso verschuldigd.