Peter Witlox

Kruisboogstraat 9
5076 ER  Haaren

Ledenadministratie

De ledenadministrateur verzorgt de verwerking in het ledenadministratiesysteem Leaweb dat onder beheer staat van de overkoepelende organisatie KBO-Brabant. Alle nieuwe leden en mutaties worden bijgehouden en zijn ook de basis voor uitgifte van de ledenpassen, de inning van de contributie, de communicatie met de felicitatiedienst en de adressen voor de bezorging van ONS.

Bij veranderingen van uw persoonlijke gegevens zoals ander adres, ander e-mailadres, ander telefoonnummer of bankrekeningnummer graag deze gegevens (liefst per mail) doorgeven aan de ledenadministrateur, de heer Peter Witlox, Kruisboogstraat 9 5076 ER Haaren; e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doorgeven van e-mailadres en telefoonnummer kan ook via de link online wijzigingen doorgeven.

Privacy
Uw gegevens worden opgenomen in het ledensysteem beheerd door KBO-Brabant en worden ook door KBO-Brabant gebruikt. Inloggen op www.kbo-brabant.nl is namelijk alleen mogelijk met behulp van lidmaatschapsnummer en het bij KBO-Brabant bekende e-mailadres.