Dominos Pizza
DOMINO’S PIZZA                                          10% korting op gehele assortiment
Dorpsstraat 11h  -  5061 HH  Oisterwijk               (niet i.c.m. andere acties)

T (013)
2040450
W
ebsite: https://www.dominos.nl 

Openingstijden: ma 16.00 - 22.00 uur; di 16.00 - 22.00 uur; wo 11.30 - 22.00 uur; do 11.30 - 22.00 uur; vr 11.30 - 00.00 uur; za 13.00 - 00.00 uur; zo 13.00 - 22.00 uur.
vuur en vlam
Vuur & Vlam                                                   -/- 10% voor KBO leden (niet per tafel)  
De Lind 61  -  5061 HT  Oisterwijk
T (013) 5211035
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: https://www.vuurenvlam-oisterwijk.nl 

U kunt bij ons heerlijk dineren, lunchen en borrelen. We serveren de lekkerste koffie’s met vers gebak en een uitgebreide keuze aan lunchgerechten. ’s Avonds kunt u genieten van onze dinerkaart met een ruime keuze aan heerlijke gerechten. Wat dacht u van super mals kwaliteitsvlees en vis van de lavasteengrill, of diverse verrukkelijke pasta gerechten, salades en fajita’s.
Bij Vuur & Vlam werken we in de keuken op Mediterrane wijze. Zowel voor lunch als diner kunt u bij ons terecht. Maar uiteraard ook voor een drankje en een kleinere versnapering bent u van harte welkom. Uiteraard kunnen wij rekening houden met een dieet.
Ook voor feesten en partijen bieden wij de ruimte om dit door ons te laten verzorgen. Dus kom eens langs voor een hapje en een drankje zoals u dat nog nergens anders in Oisterwijk kon proeven en beleven.


wijn halen

Wijnhalen.nl                                  10% korting op het gehele assortiment  
Stationsstraat 28  -  5061 HE  Oisterwijk                                              

T (06) 28 94 46 94 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: https://www.wijnhalen.nl

ONZE MISSIE...
U te laten genieten...!!
Wij willen de wereld van wijn voor eenieder toegankelijk maken. Niet met veel gebakken lucht eromheen, maar wel op een luchtige manier gepresenteerd. Wij beleven er vreselijk veel plezier aan om op een enthousiaste manier, onze kennis op anderen over te brengen in een ontspannen en relaxte sfeer.
Onze proeverijen vormen een prima basis om vanuit hier uw wijnvoorkeur te (gaan) bepalen. Want we kunnen heel ingewikkeld doen over wijn; uiteindelijk draait het maar om één vraag.......
Vind je de wijn lekker of niet?
Een stap verder in het proces is om uit te vinden waarom je de wijn wel of niet lekker vindt, hetgeen weer met een cursus verder te vervolgen is.
Het aanbod van wijnen lijkt tegenwoordig onuitputtelijk, maar hoe vind je nu de krenten in de pap?Klein Speik

Brasserie & Zaal Speijck                        10% korting op lunch- en dinergerechten 
Bosweg 140  - 5062 SH  Oisterwijk                       (maximaal 10 personen en 1 kaart)
T (013) 5282263             

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: http://www.speijck.nl 

In het groene buitengebied van Oisterwijk. Een plaats om te genieten van een smaakvolle lunch, diner, borrel, High tea, High wine of High beer, heerlijk weg dromen op het terras of om lekker uit te rusten na een stevige wandeling.
Wij zijn trots op Klein Speik, niet alleen vanwege de toplocatie, maar ook omdat het recent een restyling heeft ondergaan. U kunt nu in een ongedwongen sfeervolle ambiance genieten van de kwaliteit van onze keuken of onze Brand speciaalbieren van 't vat.
En ook met kinderen bent u van harte welkom bij Klein Speik. Naast het terras is een speeltuin aanwezig waar de kinderen zich uren kunnen vermaken.
Klein Speik biedt een overzichtelijke menukaart met variatie in lunch, plate en á la carte gerechten. Alle gerechten worden met zorg bereid, waarbij zoveel mogelijk verse Brabantse streekproducten gebruikt worden. Ook kun je bij ons terecht voor een lekkere kop koffie of een goed glas wijn of speciaalbier. Met trots kunnen wij zeggen dat we een Brand Bier proeflokaal zijn!
De bosrijke omgeving, het natuurschoon en de rijke historie van Oisterwijk, maken Klein Speik ideaal voor zowel privé als zakelijke recreatie. Naast verschillende culinaire mogelijkheden bieden we ook vele opties voor groepen. Dit kan in de vorm van activiteiten, georganiseerd door Klein Speik of door gebruik te maken van de vergaderfaciliteiten. In overleg kunnen we voor grotere groepen natuurlijk altijd afwijken van de kaart.
Keurslage la cucina
La Cucina keurslager                   10% korting bij besteding van meer dan € 25,00
Gemullehoekenweg 5  -  5061 MA  Oisterwijk
                                     

T (013) 5213492
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: https://lacucina.keurslager.nl 

Welkom in onze Keurslagerij aan de Gemullehoekenweg 5 te Oisterwijk. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers.
Als ambachtelijk Keurslager maken wij bijna alle producten zelf, zoals onze ouderwets lekkere worstsoorten. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. En dat proeft u!
Grapedistrict
Maartjes Wijnen by GRAPEDISTRICT                             10% bij aankoop van 6 flessen of meer 
Nijverheidsweg7b  -  5061 KL  Oisterwijk
T  06- 29 23 69 71
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: www.grapedistrict.nl
Openingstijden: Ma gesloten; Di gesloten; Wo 10.00 - 18.00 uur; Do 10.00 - 18.00 uur; Vr 10.00 - 20.00 uur; Za 09.00 - 18.00 uur; Zo alleen op koopzondagen open.

Grapedistrict is ontstaan vanuit de gedachte dat wijn voor iedereen is
Je hoeft geen wijndiploma of een goldcard te hebben om mee te kunnen doen, vinden wij. Er zijn een heleboel taboes en regels in de wijnwereld, maar het wordt pas leuk als je die durft los te laten en je eigen smaak gaat ontdekken. Wij zijn met een schone lei begonnen en alles is van daaruit opnieuw bedacht vanuit de consument en klant. En juist niet vanuit de wijnwereld, waarbij het startpunt altijd landen, gebieden, houten tonnen of moeilijke woorden is. Vandaar dat alle winkels van Grapedistrict licht en stijlvol zijn ingericht. Er staat altijd een lekker achtergrondmuziekje op en de sfeer is relaxed.


Brownies & downies Oisterwijk,
Lindeplein 8, 5061 HN Oisterwijk.

Telefoon: 013-7370089
Website:       https://www.browniesanddowniesoisterwijk.com. 
Email:           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10 % korting op het gehele assortiment.