HIPP By Monique                   10% korting op alle artikelen (uitg. uitverkoop)
De Schelf9 -  5061 DX Oisterwijk
T : 06 53 70 62 30
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: https://www.hippbymonique.nl 
Dé winkel voor Oisterwijk en omgeving met HIPPe, betaalbare kleding, accessoires & kadootjes.
Nu ook HiPP For Kids.

Openingstijden: dinsdag 11.00 – 17.30 uur  -  woensdag 11.00 – 17.30 uur  -  donderdag 11.00 – 17.30 uur  -  vrijdag 11.00 – 17.30 uur  -  zaterdag 11.00 – 17.00 uur

Briljant stomerij

Briljant stomerij                           10% korting op kleding, tapijten, bankstelhoezen
Rootven 35-  5066 AT  Moergestel
T (013) 5284485
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: https://stomerijoisterwijk.nl 

Milieu staat hoog in het vaandel. Daarom heeft Briljant stomerij gekozen voor het reinigen in K4. Deze vloeistof beschikt over de nieuwste technologie op het gebied van chemisch reinigen. De vloeistof is milieu vriendelijk en ook beter voor uw textiel.
Wij zijn een zogeheten warme stomerij. Dat betekent dat er geen fabriek aan te pas komt. Alle spullen worden in eigen beheer gereinigd en gestoomd. Dat betekent dat we geen transportkosten rekenen en geen fabriekskwaliteit afleveren. Alles blijft gewoon bij ons.
Dat is voor velen een veilig gevoel.
Men kan bij ons de kleding brengen en vervolgens zorgen wij er voor dat het de volgende dag vanaf 15.00 uur voor u klaar ligt. Ook voor dekbedden geldt deze service. Speciaal voor deze grote stoffen hebben we een 18 kilogram wasmachine staan. Deze geeft dekbedden lekker de ruimte en zorgt voor een schoon en fris resultaat.
Wij verzorgen voor u stoomgoed, wasgoed, suède en leer en reinigen ook vloerkleden.
Daarnaast bieden wij een overhemdenservice, reinigen wij uw dekbedden en verzorgen wij kledingreparatie en stoppage. Onze complete behandeling omvat naast kwaliteitsreiniging ook versteviging, vlekverwijdering, water -en vuilafstotende behandeling. Ook verpakking in kledinghoes of draagtas is bij de prijs inbegrepen.