marco vd berg

Verf en behangspeciaalzaak:  10% korting
Marco van den Berg
Boxtelsebaan 28  -  5061 VD Oisterwijk   T 013 528 21 62     E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Torenstraat 4-b    -  5688 AM Oirschot     T 0499 785646        E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Website: https://www.uwverfenbehang.nl 
Bij Marco van den Berg kies je voor de goede verf die bij de schilderklus past. Voor het allerbeste resultaat neem je professionele verf. Dit is goede verf waarmee de vakman ook werkt. Als je hiervoor kiest bespaar je jezelf werk. Het duurt het langer voordat je weer opnieuw de ladder op moet. De glans en dekking is beter, dus de kwaliteit van het schilderwerk blijft ook na verloop van tijd behouden.
 

Peter Meeuwis

Peter Meeuwis schilderwerken                           10% korting op binnen- en buitenwerk
Pannenschuurlaan 14  -  5061 DS Oisterwijk
T 06-22 20 93 85
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: https://www.meeuwis-schilderwerken.nl


P. Meeuwis Schilderwerken is een vakbekwame onderneming met een goede naam en faam, gespecialiseerd in de deskundige uitvoering van uw werkzaamheden, tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar!