Mignon

Mignon juwelier                                        10% korting op gehele assortiment
Dorpsstraat 15  -  5061 HH  Oisterwijk             (uitg. actie-artikelen en reparaties)

T (013) 5213106
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website: https://mignonjuwelier.nl 

Welkom bij Mignon Juwelier & Goudsmeden. Een moderne juwelierszaak waar al sinds 1996 met hart en ziel gewerkt wordt om u als klant het beste te laten beleven op het gebied van sieraden en horloges.
Voor ons is het belangrijk om al onze klanten te verwennen met aandacht en service. Het meedenken met u is voor ons de basis van ons vak. Of het nu een cadeau is voor een speciale gelegenheid of om u zelf te verwennen wij staan voor u klaar.
Bij Mignon Juwelier in Oisterwijk vindt u een uitgebreide collectie sieraden en horloges. Klassiek of modern, voor u samengebracht in een unieke en sfeervolle omgeving. Wij zijn continu op zoek naar exclusieve en betaalbare collecties. Loop eens binnen om u te laten inspireren en verrassen door Mignon.

Het atelier:
Uw sieraden en horloges kunt u bij ons vakkundig laten repareren en onderhouden. In ons eigen atelier staan onze goudsmeden en onze horlogemaker voor u klaar om u te adviseren. Kleine reparaties of een batterij wisselen kunnen we vaak meteen voor u in orde maken. Grotere reparaties bespreken we met u en worden dan voor u volgens afspraak gerepareerd.
Ook ontwerpen wij nieuwe sieraden en staan wij open voor uw eigen ideeën om deze te realiseren in een schitterend juweel. Hoe bijzonder is het om bv de sieraden die u gehad heeft bij een speciale gelegenheid of die u heeft geërfd weer een tweede leven te geven.

Na het verlies van een dierbare kunnen wij voor u een bijzonder sieraad maken met een vingerafdruk of de as hierin verwerkt.

Welkom in onze webshop:
Ook online willen wij u de unieke sfeer en mogelijkheden laten beleven die wij als Mignon Juwelier & Goudsmeden kunnen bieden. Geen tijd om naar de winkel te komen, u woont te ver weg? Ook in onze webshop www.mignonjuwelier.nl vindt u de uitgebreide collecties sieraden en horloges

Logo Mignon Juwelier  Goudsmeden 1